tisdag 18 januari 2011

Vi är alla lika !

Jag är väldigt färsk i bloggvärlden och vill inte på något sätt säga att jag är bättre än någon annan.

Men i en kategori, är jag troligen "bloggledande".
I kategorin, - Jag ser att ser alla insatser som positiva -


Jag tycker faktiskt att hela HIF-supporterkulturen i bland är totalt snedvriden, nu vet jag, att jag med mina blankslitan sneakers lätt kan halka på ickegrusade isen utanför mitt boende.

Men, och åter men, jag menar inte att man ska hylla och ryggdunka på allt och alla - men, och åter men, varför måste man ständigt klanka ner på den skit-bloggen eller de tv-soffs-forumet eller den eller den eller den eller den.

VI är ju för fan HIF-supportar oavsett bakgrund, frisyr, soffbloggare, ultrafans, 37:an stråkar eller kepsgubbar på VIP-hyllan.

VI bidrar väl lika mycket alla, VI lägger väl fokus där vi är livet just nu, VI älskar väl alla när Lindström avgör premiärer.

Jag har inte fått så mycket skit ännu, men jag stöter redan ständigt på att den gör så, han gör si och det är bara skit etc.

För fan HIF-are fronta ert HIF-hjärta och sjung, köp dyr biljett, eller sitt och drick öl i hemma-soffan när HIF spelar - men lägg ner allt djävla skitsnack.
Läs min blogg om ni vill, läs Bakgatan, läs E-zine, läs Allt om HIF, läs Sektion38, läs vad fan ni vill, när ni vill.
Men en sak är säker. VI alla som bloggar, skriver, inte skriver, ljuger över en öl om HIF, VI, just VI alla som älskar HIF är: lika (läs LIKA).

Hela bunten är LIKA engagerade på sitt sätt.

Ni behöver inte umgås när det är modevisning, symfonikonsert, ölhävartävling eller trädgårdsmässa, men inför HIF är vi alla LIKA.

kapitell 3:16 - Lilla bibeln i jannesevangeliet



Ps. jag är glad att jag har haft så många besökare och hoppas ni fortsätter besöka Tankar om HIF ds.


------------------------------

Juve + Gerndt = möjligt?

Det blir tydligare och tydligare att vi nog inte behåller Gerndt så länge till.


Denna artikel publicerades på italienska igår 17 januari.


Källa: Stulit och översatt denna text från Canaljuve.it med hjälp av google översätt och för att inte riskera att förändra innehållet tillåter jag den dåliga svenskan. (t.o.m sämre än jag vanligen skriver)




## Ryktena har hela dagen som den gemensamma nämnaren att blanda sig i förhandlingarna mellan Juventus och Genoa Floro Flores. I själva verket tog klubbenledningen Precious är i loppet till missnöje napolitanska anfallaren, sommed Guidolin kämpar för att hitta utrymme. Om samma tekniker i morse var det obalanserat Friuliska säger "borde gå till Juve? Juve ta en kvalitets spelare som inte ser på sin plats och jag hoppas att  tillfredsställelse du förtjänar, nu visar det sig att leden är kallt svart och vit, hjälp, kanske till och med fel på vita fans överallt.
Tillbaka i rampljuset som namnet  Alexander Gerndt (24), Helsingborgs spetsen.Coach pratar om honom: ". Juventus följer honom och gör det bra Han är ung och har en stor framtid," president "Juve vill Gerndt Ja, det är sant, de följer olika laginklusive Juventus?."Äntligen, samma anfallare som deklarerar: "Jag till Juventuskanske, men jag tror bara just nu Juventus är en av de största klubbarna i världen, men mig veterligen ingen har talat med Helsingborgs ..?.."
Kort sagt, har pusslet av anfallaren nu en ny sida ##





Så här tolkar jag texten:


Man förbereder sig i växelvis framryckning och tänker nu ta nästa steg  i Gerndt-gate ? eller är ett bud redan på plats på Olympia?


Tidigare artiklar i ämnet:


Juventus ringde till Jesper Jansson 


Tankar om HIF, lördag






------------------------------

Lika som bär? Michael Jackson/Marcus Lantz

Jag hittar minst tre likheter, gör ni?





-----------------------------