måndag 17 januari 2011

Inventering av truppen 20011-01-16

Spelartruppen – 2011-01-16

Tankar om HIF fortsätter att inventera truppen inför säsong 2011.
Nedan följer mina tankar om mittfältet.

Fortsätt gärna att kommentera i åsiktsfältet.


Mittfältare

# 4 Marcus Bergholtz
- 2011 är året då Marcus måste slå sig in på innermittfältet. Dock tror jag att Marcus kommer lånas ut eller säljas under året.
# 6 May Mahlangu
- Mays STORA år är här! May är den den spelare som förväntas etablera sig starkast i HIF-truppen mot föregående år.
# 7 Mattias Lindström
- Linström startade förra året strålande och tillhörde den gruppen av spelare som banade vägen för ett strålande 2010. Däremot kommer nog Lindström att få ett tufft 2011, i dagsläget placerar jag Lindström på bänken i premiären mot Mjällby.
# 8 Ardian Gashi
- Inför säsongen har det snackats mycket om att Gashi inte trivs i Helsingborg och att saknaden av familjen hemma i Oslo blivit för stor. Men nu tror jag att allt löser sig och Gashi kommer vara den "badboy" vi behöver på mittfältet under året.
# 13 Rachid Bouaouzan
- Rachid är kanske den mest spännande spelaren i årets trupp. Jag tror att en fulltränad Rachid kommer äga sin kant på mittfältet.
# 20 Abdul Khalili
- Khalili är också mycket spännande, men liksom Bergholtz tror jag på en utlåning under 2011. Han kommer få det svårt med konkurrensen på mentalt och fotbollsmässigt.
# 21 Christoffer Andersson
- Chrisse är vår duracellkanin, han kommer fortsätta spring och springa 2011. Men jag tror även han kommer få kämpa om en startplats om han inte istället används som ytterback.
# 27 Johan Eiswohld
- Ännu en framtidsspelare som eventuellt kommer lånas ut p.g.a den tunga konkurrensen.
# 33 Samuel Aziz
_ Yttermittfältare som kanske även ses som anfallare. Kommer kanske överraska i någon match, men får svårt att vinna en startplats.
# 37 Simon Thern
- Truppens kanske mest lovande spelare. Jag tror inte vi ska bli förvånade om Thern startar flera matcher under året. Han har pondus och en jävla stor portion tävlingsinstinkt. 



Inventeringen av försvarslinjen kan ni läsa om här.


----------------